Tehyn Yrittäjäjaosto

Viime vuosina sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä ammatinharjoittaminen ja yrittäjänä toimiminen on lisääntynyt. Terveydenhuollon ammattihenkilöillä on mahdollisuus toimia ammatinharjoittajana eli yrittäjänä joko päätoimisesti tai sivutoimisesti muun palkkatyön ohella.

 

Syksyllä 2006 perustetun yrittäjäjaoston tarkoituksena on koota yhteen ammatinharjoittajina / yrittäjinä toimivat Tehyn jäsenet, edistää jäsenten edunvalvontaa sekä tukea yrittäjätoimintaa.

Jaoston jäseninä voivat olla terveysalan ja sosiaali- ja terveysalan koulutetut, ammatinharjoittajina/yrittäjinä toimivat Tehyn ammattiosaston jäsenet. Jaosto ei peri erillistä jäsenmaksua.

Toiminnan toteuttamiseksi jaosto järjestää luentotilaisuuksia ja seminaareja, jäseniltoja ja -kokouksia.

Lisätietoa jaoston toiminnasta yrittajajaosto@tehy.fi

Hallitus

 

 

 

 

Puheenjohtaja Laura Merivirta, Helsinki laura.merivirta(at)netti.fi

Varsinaiset jäsenet
Tapio Väätäinen, Kajaani tapio.vaatainen(at)kajaani.net
Anne Ukkola, Muhos anne.ukkola(at)suukko.fi
Petronella Seppälä, Tampere, omat.askeleet(at)gmail.com
Päivi Hellman, Helsinki, paivi.h.hellman(at)gmail.com
 

Varajäsenet
Seija Seppä-Murto, Järvenpää, seija.seppa-murto(at)luukku.com
Veera Keltanen, Helsinki, veera.keltanen(at)vuosaarenjalkaterapia.fi

 

 

 

 

 

Muistathan käyttää Tehyn yrittäjäjaoston maksutonta jäsenetua!


Tehy on tehnyt Lakiasiaintoimisto Nyanssi Oy:n kanssa sopimuksen ammatinharjoittajien ja yrittäjien oikeudellisesta neuvontapalvelusta, joka on Tehyn jäsenille maksuton. Palvelu on tarkoitettu ammatinharjoittajiksi tai yrittäjiksi aikoville ja ammatinharjoittajina tai yrittäjinä toimiville.

Neuvontapalvelusta on mahdollista saada oikeudellista neuvontaa ja opastusta mm. vero-oikeudesta, yrittäjien sosiaaliturvasta, hankintalainsäädännöstä ja yhtiöoikeudesta.

Neuvonta- ja konsultaatiopyynnöt lähetetään sähköpostilla Tehyn jäsennumeron kera osoitteeseen yrittajaneuvonta(at)nyanssi.info. Vastaus tulee kolmen arkipäivän kuluessa. Yrittäjäneuvonnan lakimiehet ovat erikoistuneet sosiaali- ja terveysalan yritystoimintaan.

Asiakirjojen laadinta
Lakiasiaintoimisto Nyanssi Oy auttaa myös viranomaismenettelyihin liittyvien asiakirjojen laadinnassa. Nyanssi laskuttaa käytetystä ajasta jäseniä 50 €/ 30 min. Minimiveloitus on puoli tuntia.

 

Tehyn yrittäjäjaoston Facebook-sivut


Olethan jo liittynyt Tehyn yrittäjäjaoston Facebook-ryhmään? Sivuilla käydään vilkasta keskustelua juuri yrittäjiä ja ammatinharjoittajia koskevista asioista. Lisäksi saat ensimmäisenä tiedon tulevista tapahtumista ja maksuttomista koulutuksista.